GO Zomer Masterclass: 20 basistips voor efficiënt zoeken (Online)

Wanneer

16/07/2024    
10:00 - 12:30

Evenement type

Masterclass van 1 dagdeel vol met tips over hoe efficiënt informatie te zoeken op internet; minder zoeken en meer vinden!

Let op! Kosten zijn eenmalig €195,-

In tijden van Information Overload en de onbegrensde informatiebron, die het internet is, is het vermogen om effectief informatie te vinden een noodzaak. Verfijnen van uw vaardigheden in internetzoekopdrachten kan uw werk aanzienlijk verbeteren en leiden tot betere adviezen, snellere informatiedienstverlening en doelmatige besluitvorming.

Tijdens deze Masterclass ’20 tips voor efficiënt zoeken’ zullen we verschillende technieken en hulpmiddelen verkennen die uw zoekmogelijkheden kunnen verbeteren. In telkens vijf minuten ziet u wat er kan, hoort u waarom het nuttig is én past u het zelf toe op basis van aan kant-en-klaar voorbeelden.

Resultaat
Aan het einde van deze sessie kunt u niet alleen effectiever kunnen zoeken, maar ook een betere kwaliteit van zoekresultaten realiseren. U heeft nieuwe kennis en inzichten opgedaan of uw eerder opgedane kennis weer helemaal up-to-date gebracht.

Doelgroep
De Masterclass is geschikt voor iedereen die zijn of haar zoekvaardigheden wil verbeteren of kennis en inzichten weer up-to-date wil brengen met de mogelijkheden van vandaag de dag.

Meer informatie.

Delen: